• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас вихователя ДНЗ-ЦРД "Джерельце" Галицької А.П. з проблеми "Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів" для вихователів району

Майстер-клас вихователя ДНЗ-ЦРД "Джерельце" Галицької А.П. з проблеми "Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів" для вихователів району

2017-01-18

/Files/images/novini/CIMG0044.JPG

Для організації освітньо-виховної роботи з дошкільниками у педагогів виникає необхідність постійно створювати яскраві сюжетні наочності, що привертають увагу малюків. І саме тут на допомогу вихователю приходить комп'ютер. Мультимедійні презентації та слайди викликають у дітей живий інтерес, є чудовим наочним посібником і демонстраційним матеріалом, що сприяє високій результативності освітнього процесу. Використання мультимедійних презентацій і слайдів допомагає розвивати у малюків допитливість та зосередженість, дозволяє зробити освітню діяльність емоційно забарвленою та привабливою.

/Files/images/novini/CIMG0007.JPG

18 січня 2017 року на базі ДНЗ-ЦРД "Джерельце" було проведено ІІ заняття майстер-класу вихователя Галицької Антоніни Павлівни з проблеми "Технологія створення мультимедійних пізнавальних презентацій та інтерактивних дидактичних ігор у програмі Power Point засобами перемикачів". Антоніна Павлівна показала на практиці як створити мультимедійні пізнавальні презентації у програмі Power Point.

/Files/images/novini/CIMG0107.JPG

Під час проведення майстер-класу учасники переглянули тематичну розвагу з використанням мультимедійної пізнавальної презентації для дітей старшого дошкільного віку з теми «Коляд, коляд, колядниця» (вихователь Гончаренко Н.А.).

/Files/images/novini/CIMG0013.JPG

/Files/images/novini/CIMG0026.JPG

/Files/images/novini/CIMG0033.JPG

/Files/images/novini/CIMG0042.JPG

/Files/images/novini/CIMG0044.JPG

/Files/images/novini/CIMG0048.JPG

/Files/images/novini/CIMG0070.JPG

/Files/images/novini/CIMG0075.JPG

/Files/images/novini/CIMG0084.JPG

У майстер-класі взяла участь методист відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації Калабуліна Галина Дмитрівна.

На завершення присутні отримали справжню насолоду від виступу народного хору ветеранів праці "Надія" м. Боярка.

Кiлькiсть переглядiв: 249